Off Canvas

 

Novosti

Povremene informacije o radu SHAS-a

Dana 29.04.2023. u prostorima Kineziološkog fakulteta održana je izborna Skupština Saveza hrvatskih atletskih sudaca. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana prof.dr.sc. Vesna Babić. Delegati su ponovnim izborom potvrdili njezin kvalitetan rad i dali povjerenje u idućem mandatu predsjednici SHAS-a. U Izvršni odbor su izabrani: prof.dr.sc. Tihomir Florijančić, Boris Lacković, Srećko Ovčar, Mauro Pernić, Branko Poznanović i Božica Rajković. Na Skupštini su izabrana i ostala tijela SHAS-a. U izvještajnom dijelu Skupštine, predsjednica je podnijela izvještaj o radu u prethodnoj godini, a povjerenica za financije financijski izvještaj. Predsjednici nadzornog odbora, stegovnog suda i arbitražnog vijeća su podnijeli skupštini svoje izvještaje. Svi izvještaji su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojeni. Predsjednici Zborova su izvijestili Skupštinu o radu Zborova te su iznijeli i specifičnosti u radu s kojim se susreću.


Po odluci Izvršnog odbora SHAS-a ove godine su uručena priznanja istaknutim sucima. Predsjednica je uručila prigodno priznanje istaknutim sucima:


1. Davor Đurinić - ZAS Varaždin

2. Branko Lešćak - ZAS Varaždin

3. Igor Marjanović - ZAS Osijek

 

Pozivu na Skupštinu se odazvao gospodin Matija Kikelj, mag.iur, član Izvršnog odbora Hrvatskog atletskog saveza te se na kraju Skupštine obratio prisutnima i čestitao na novim mandatima.

Copyright © 2024 Savez hrvatskih atletskih sudaca. Sva prava zadržana.

Sjedište

Horvaćanski zavoj 15
10000 Zagreb
Hrvatska

Javite nam se

Što je SHAS?

Stručna sportska udruga u koju se dobrovoljno udružuju zborovi atletskih sudaca zbog ostvarenja zajedničkih interesa.